$ 16 mia. Dollar-bundne kryptoer: Stablecoins tilføjer $ 100 mio. Om dagen siden midten af ​​juli

  • by

Stablecoins har samlet en masse damp og afgjort enorm værdi i de seneste måneder. Desuden nævnte Coin Metrics ‘eksekutiv Nic Carter torsdag på Twitter, at “stablecoins har tilføjet $ 100 [millioner pr. Dag] siden midten af juli. Mens et antal dollar-fastgjorte stablecoins har set efterspørgsel, er den langvarige tether stadig fange det meste af den økonomiske aktivitet.

Der har været en masse ændringer i kryptoøkosystemet med det nylige skynder sig mod decentraliserede finansieringsapplikationer (defi), men stablecoin-økonomien har skinnet lige så klart

For eksempel var den samlede markedsværdi af alle stablecoins den 31. marts 2020 $ 5,4 mia., Og den steg 211% med stablecoin-markedsværdien på 16,8 mia. $ I dag. Coin Metrics ‘udøvende Nic Carters nylige tweet viser, hvor massiv stablecoin-økonomien er vokset.

”Alle blev så begejstrede for defi, at ingen påpegede, at Bitcoin Code har tilføjet $ 100 [millioner pr. Dag] siden midten af juli,” sagde Carter og delte et samlet stablecoin-diagram fra Coin Metrics.

$ 16 mia. Dollar-bundne kryptoer: Stablecoins tilføjer $ 100 mio. Om dagen siden midten af juli
Coin Metrics ‘direktør Nic Carter bemærkede torsdag, at stallecoins har tilføjet $ 100 [millioner pr. Dag] siden midten af juli.

I øjeblikket er der tre stablecoins, der overgår de fleste konkurrenter, men tether ( USDT ) overgår dem alle. På offentliggørelsestidspunktet har tether ( USDT ) en markedsværdi på 13,6 mia. $, Hvilket er 80,95% dominans i forhold til den samlede stabile pengemarkedsværdi.

Den næststørste stablecoin efter markedsværdi er USDC, som i dag har en samlet værdiansættelse på omkring $ 1,5 mia. DAI besidder den tredje position med lidt over en halv milliard dollars til $ 531 millioner torsdag

Stablecoin-handelsvolumen begyndte virkelig at opvarmes i januar 2019, men den 31. marts 2020 steg den dramatisk. Tether ( USDT ) fanger det meste af stablecoin-handelsvolumener på verdensplan.
Stablecoin-handelsvolumen er steget betydeligt siden 1. januar 2019. Data fra 3. september 2020 viser, at de 26 børsnoterede stablecoins på Coingecko fanger 42 milliarder dollar i handelsvolumen.

Igen fanger tether ( USDT ), der er spredt over forskellige blockchain-netværk, 92% af de 42 mia. $ I globale stablecoin-swaps. Til sammenligning har den næsthøjeste handelsvolumen, som Circles USDC stablecoin besidder, kun $ 656 millioner i globale handler.

Top ti stablecoin-indeks i henhold til Coingecko-statistikker den 3. september 2020.
Statistik fra Chainalysis viser, at anvendelse af stablecoin i Østasien er den mest dominerende. Chainalysis-rapporten viser også, at tether ( USDT ) formørkede bitcoin ( BTC ) af den “mest modtagne kryptokurrency af adresser i Østasien i juni 2020.”