Bitcoin Wave Count Stel een laatste opwaartse beweging voor

Bitcoin is waarschijnlijk in de vijfde golf van een langdurige bullish impuls.

De prijs zou uiteindelijk kunnen stijgen tot $17.100.

BTC zou snel kunnen beginnen met de laatste sub-golf van golf 5.

Wil je meer weten? Word lid van onze Telegramgroep en krijg handelssignalen, een gratis handelscursus en dagelijkse communicatie met crypto-fans!

Het Trust Project is een internationaal consortium van nieuwsorganisaties dat standaarden voor transparantie opbouwt.

Bitcoin
De Bitcoin (BTC) prijs nadert de top van een bullish impulse die sinds begin maart aan het licht komt.

De technische indicatoren suggereren dat BTC nog minstens één opwaartse beweging kan maken om het patroon te vervolledigen vooraleer een top te bereiken.

Lange-termijn Bitcoin Wave Count
De Bitcoin-prijs is sinds begin maart snel gestegen in wat een bullish impulse lijkt te zijn (zie hieronder in het wit). Als dit patroon correct is, dan is BTC waarschijnlijk in de vijfde en laatste golf van deze beweging.

Het meest waarschijnlijke koersdoel voor golf 5 tot het einde zou in de buurt van $17.000 liggen, een koersdoel dat wordt gevonden met behulp van de 3.61 Fib verlenging van golf 1 en 2.61 externe retracement van golf 4. Dit koersdoel valt ook samen met de 0.85 Fib retracement (zwart) van de gehele neerwaartse beweging van de all-time hoge koers van december 2017.

In de vijfde golf

Een nadere beschouwing van de bovengenoemde vijfde golf laat zien dat de koers al in de vijfde en laatste subgolf (oranje) zou kunnen liggen. Het projecteren van de lengte van de golven 1-3 geeft ons een koersdoel van $17.214, wat perfect past bij dat gegeven door de langere termijn telling.

Een daling onder de bodem van golf 4 op $13.187 zou deze specifieke golftelling ongeldig maken.

Kortetermijnbeweging
Cryptocurrency trader @CryptoTony_ schetst een potentiële golftelling voor BTC die de koershandel toont binnen een symmetrische driehoek om de huidige kleine subgolf 4 te vervolledigen.

Een doorbraakvoorspelling wordt ook geschetst en voorspelt het einde van het patroon in de buurt van $17,000.

Het kleine aantal subgolven (blauw) voor de bovengenoemde subgolf 5 suggereert ook dat de koers het einde van de beweging nadert, wat ons een vergelijkbaar koersdoel geeft in de buurt van $17.116.

Echter, in plaats van een driehoekscorrectie, blijkt dat BTC al kleine sub-golf 4 heeft voltooid door het bereiken van een dieptepunt van $14.439 op 7 november. Het dieptepunt diende ook om een weerstandslijn te valideren van een parallel kanaal in wat bekend staat als een vierde golf pullback.

Daarom is het waarschijnlijker dat de koers zijn correctie al heeft voltooid in plaats van nog steeds binnen een driehoek te handelen.

Conclusie
Terwijl Bitcoin het einde van zijn opwaartse beweging lijkt te naderen, geven verschillende Fib confluentieniveaus aan dat de prijs meer kans heeft om een hoogte te bereiken in de buurt van $17.100 voordat hij uiteindelijk afneemt.